e
Banner

Etiketler: alışan lojistik



Alışan Lojistik “Yeşil Lojistik Belgesi” aldı


Yayın: 02-03-2023
Kategori: Lojistik

Yerel ve küresel pazarda inovatif, esnek ve entegre teknolojik çözümleri ile müşterilerine güç katan, çevre dostu uygulamaları ve sürdürülebilirlik faaliyetleri ile adından sıkça söz ettiren Türkiye’nin önde gelen lojistik hizmet servis sağlayıcılarından Alışan Lojistik, “Yeşil Lojistik Belge”si almaya hak kazanarak Türkiye’de bu belgeye sahip iki firmadan biri oldu.




Prometeon Türkiye ve Alışan Lojistik iş birliğini yeniledi



Prometeon Türkiye ve Alışan Lojistik arasında 2018’de başlayan iş birliği anlaşması güçlenerek devam ediyor. Anlaşma kapsamında filosundaki araçların lastik yönetimini Prometeon Türkiye’ye emanet eden Alışan Lojistik, Pro Services çözüm ailesiyle verimli ve sürdürülebilir hizmet almaya devam edecek.




Alışan Lojistik’in %75’ini PSA International satın aldı


Yayın: 18-04-2023
Kategori: Lojistik

PSA International Pte Ltd. (“PSA”), Türkiye’nin ilk 500 şirketi arasında yer alan uluslararası lojistik hizmet servis sağlayıcısı ALIŞAN Lojistik A.Ş. (“ALIŞAN”) ile ortaklık anlaşması imzalayarak ALIŞAN’ın %75 hissesini satın aldı. Sürecin sonunda ALIŞAN, PSA’nın kargo çözümleri grubu olan PSA BDP’nin bünyesinde yer alacak.




Alışan Lojistik “Türkiye Ar-Ge 250 Araştırması”nda yerini aldı


Yayın: 11-10-2023
Kategori: Lojistik

Geçtiğimiz günlerde Dünya devi PSA BDP ile ortaklığını kutlayarak sektörde global bir oyuncu olma yolunda adım atan Türkiye’nin lider lojistik firmalarından Alışan Lojistik, güçlü AR-GE yapısı ile dikkat çekiyor. Alışan, Türkiye’nin en prestijli AR-GE ve tasarım merkezlerinin yer aldığı “Türkiye AR-GE 250 Araştırması” sonuçlarında en çok yatırım yapan şirketler arasında listede yerini aldı.




Damla Alışan: İntermodal taşımacılıkta geleceğe hazırız!



“Yeşil Lojistik Belgesi” ve “OCS Sertifika”sına sahip olan Alışan Lojistik, çevre dostu uygulamaları ve sürdürülebilirlik faaliyetlerini intermodal taşımacılık hizmetleriyle destekliyor. İntermodal taşımacılıkta geleceğe hazır inovasyon gücüne sahip olduklarını vurgulayan Alışan Lojistik CEO’su Damla Alışan, bu alanda büyümeyi sürdüreceklerini, filo güçlerini büyüteceklerini ve katma değerli hizmet operasyonlarında yenilikler yaratmaya devam edeceklerini söyledi. 




Alışan Lojistik “Gıda Güvenliği Belgesi" aldı


Yayın: 20-12-2023
Kategori: Lojistik

Alışan Lojistik, “BRCGS Depolama ve Dağıtım Standardı” gerekliliklerini yerine getirerek tüm dünyada geçerli gıda güvenliği standardı olan ve bu konuda dünyanın en önemli belgesi şeklinde adlandırılan “Gıda Güvenliği Belgesi”ni “A” seviyesinde almaya hak kazandı.